Claus tabte 24 kilo på 4 mdr. og opnåede livsglæde og overskud.

Claus-row-1

Claus har nu tabt sig 24 kilo på blot 4 mdr. Derudover fået mere livsglæde, energi, overskud og hans psoriasis er næsten helt væk.

Her er Claus’s egne ord.

Efter flere år med depression, stress, samt stor ubalance i mit liv, valgte jeg for ca. 4 måneder siden at starte et forløb op hos Savannah som personlig træner og kostvejleder. Ikke blot for at komme i form (efter rygestop var der også kommet en del ekstra på vægten) men også for helt at ændre min livsstil.

Jeg kan nu konstatere, at jeg har flyttet mig meget mere jeg troede jeg ville på så kort tid, både mht. vægt, fedtprocent, energi, overskud samt livsglæde.
Savannah er meget vidende omkring både træning og kost, og har været rigtig god til at skræddersy et forløb der er tilpasset mine behov, ønsker samt muligheder. Heidi udlever selv sine råd, hvilket gør det troværdigt.

Savannah har givet mig en kæmpe motivation og været utrolig tilgængelig i hele mit forløb. Når det gælder træning tilsikre hun at udfordre mig både fysisk og mentalt med en stor variation af programmer samt trænings metoder, og hun tilsikre at alle øvelser bliver udført korrekt, med mindst mulig risiko for skader. Mht. kosten har hun været en fantastisk sparringspartner der har givet og giver gode råd, forslag til kost, delt opskrifter, forslag til madplan og meget mere.
Jeg er allerede i dag i meget mere balance med mig selv, i fysisk bedre form og som et ekstra plus har mit forløb, især ændringen af kosten også hjulpet til at min psoriasis nu næsten er helt forsvundet.

Savannah’s fantastiske personlighed og smittende gode humør gør at jeg indtil videre har kunnet presse mig selv meget mere end jeg troede var muligt og jeg glæder mig til mit videre forløb hos Savannah.
Jeg kan på det varmeste anbefale Savannah, uanset hvilket udgangspunkt man måtte have er jeg sikker på hun vil kunne hjælpe med at udforme en personlig plan der tilsikre gode og sunde resultater 👍

Mvh. Claus Melgaard

Claus har nu tabt sig hele 24 kilo på blot 4 mdr. Han har været super engageret, målrettet og enormt kreativ. Han har virkelig gjort en indsats for at det er en livsstilsændring der holder, hvilket hele vejen også har været vores fælles mål. Er så stolt af dig Claus og glad på dine vegne.

Savannah Rueløkke – Kostvejleder, stresscoach og personlig træner Silkeborg

Kunne du tænke dig at kickstarte din nye livsstil, så tag et kig på mine programmer og pakker.

Del indholdet og spred det gode budskab!

DISCLAIMER

DETTE PRODUKT ERSTATTER IKKE LÆGEBESØG, MEDICIN ELLER SYGDOMSBEHANDLING OG FOREGÅR 100% PÅ EGET ANSVAR. JEG (HEIDI CHRISTINE) TAGER HVERKEN MEDICINSK, LÆGELIGT ELLER JURIDISK ANSVAR FOR KOMPLIKATIONER OPSTÅET SOM FØLGE AF ELLER INDIREKTE FØLGE AF BRUGEN AF DISSE RÅD, KOSTTILSKUD OG URTER SAMT TRÆNINGSFORMER. JEG OPFORDRER DERFOR ALTID TIL, AT DU SØGER EGEN LÆGE INDEN AT DU PÅBEGYNDER STØRRE ÆNDRINGER I FORBINDELSE MED DIN KOST, MEDICIN, KOSTTILSKUD ELLER TRÆNING. HUSK AT DIN SUNDHED OG DIN KROP ER DIT ANSVAR OG DIN REJSE.

Læs om mine klienters succeshistorier