NY LIVSSTIL

Personlig træning, kostvejledning
&
Vejledning med holistik tilgang

Kostvejledning

Du har en travl hverdag. Arbejdet fylder. Måske har du også et familieliv, der fylder. Det kan være svært at finde tid og overskud til at leve et sundt liv, til at lave den kost, som du egentlig ønsker. Derfor kan du have behov for at guidet i hvordan du kan implementere disse ting i din hverdag. Min kostvejledning giver dig redskaberne til at skabe varige forandringer i din kost. Jeg hjælper dig med at skabe nye kostvaner, der holder, så du kan undlade, at falde tilbage i de gamle vaner med måske lidt for meget pizza og søde sager. Min kostvejledning er holistisk, og tager udgangspunkt i hele dig. På baggrund af en personlig samtale får du en skræddersyet kostplan, der skaber de vaner, som du ønsker. Du får sunde og velsmagende kostvaner, der rent faktisk holder.

Planen udarbejder vi sammen, så du selv tager ansvar for dine tilvalg og fravalg.

.

.

Personlig træning

Har du problemer med at vedligeholde træningen? Kommer du sjældent afsted, og savner du noget motivation og vejledning til, hvordan du får og opretholder en sund og aktiv livsstil? Så er du det rette sted. Jeg tilbyder personlig træning, og hjælper dig med at forme din krop som du ønsker.

 I alt mit arbejde tager jeg en holistisk tilgang; Jeg ser altid mennesket i sin helhed. Konkret betyder det, at dit træningsprogram bliver særligt skræddersyet til din personlighed og kropstype, så du hermed kan opnå de livsstilsændringer, som du går og drømmer om. Vi skaber sammen det sunde og flotte selvbillede, du altid har ønsket dig – samt helt nye blivende vaner du ønsker skal forblive i din hverdag.

Træner du personligt med mig, foregår træningen for det meste i Silkeborg. 

Det kan være i træningscenteret : Go’Motion på Toldbodgade eller  Silkeborg fitness center på Navervej.  Vi kan også træne i  Silkeborgs smukke skove,  eller hjemme hos dig. 

Holistisk behandling

Mennesket er en kompleks størrelse; Det er en helhed, og det skal ses i sin helhed. Kosten, motionsvanerne, arbejdslivet, sindet og måske endda barndommen. Det hele hænger sammen, og kan have betydning for vores fysiske og psykiske helbred. Jeg arbejder holistisk, går ind for at arbejde med mennesket i sin helhed. Jeg guider dig i hvordan du kan hjælpe dig selv, til at få en krop i balance og et liv i harmoni,

Do it 4 you 

.

Heidi_Christine_OmMig

Læs mere om mig

Jeg har flere uddannelser og kursusforløb i ryggen, der gør mig i stand til at hjælpe dig med kost og træning, samt hjælpe dig hvis du har et ønske om en  krop og et sind i balance.

Alle mine forløb er tilpasset den enkelte, så tøv ikke, men kontakt mig i dag, og kickstart din livsstilsændring!