Savannah Rueløkke

Holistisk

Lægeeksamineret Health mentor
Kostvejleder & Personligtræner

Sundhed og indre balance

START I DAG

Hvad tilbyder jeg?

Tag et skridt med mig, og bevæg dig ind i et nyt og sundt kapitel i dit liv. Mit navn er Savannah Rueløkke. Jeg er Lægeeksamineret Health Mentor, kostvejleder & personlig træner med ekspertise inden for holistisk behandling.

Jeg hjælper dig med at omlægge dit liv i en positiv retning. Jeg guider dig hen mod en forandret tilværelse, med fysisk og psykisk sundhed.

 Med skræddersyede kostplaner og guidet træning samt en indgående forståelse for dig som menneske bringer jeg dig til varige livsstilsændringer.

.

Mine uddannelser

.

Vejen til selvhelbredelse og et bedre liv.

Holistisk behandling

Det er vigtigt at du ser på mennesket som helhed, og derfor kigger jeg altid på dig hele vejen rundt.

Når du ønsker fysisk og psykisk sundhed, er det derfor vigtigt, at du ikke skærmer blikket, at du ikke kun ser den problemramte enkeltdel i din menneskelige krop.

Det er vigtigt for mig at se mennesket i helhed.

I alt mit arbejde ser jeg mennesket, dig, i et holistisk perspektiv. Fra dine nuværende problematikker til din daglige kostvaner, søvn, træningsvaner,  dit arbejdsliv, påvirkninger udefra, og måske endda din barndom.

Jeg tager højde for helheden for, at hjælpe dig med hjælpe dig selv, og forbedre den indre balance i din krop og psyke. 

Her vil du skulle udfylde et spørgeskema, og der vil være mulighed for at tilkøbe laboratorietest, som kan teste hvad din krop har af mangler.

Om mig

Min historie

Hvorfor laver jeg det, jeg gør? 

Det er b.la.  på grund af min baggrund, min egen personlige historie med sygdom.

Jeg har selv kæmpet med sygdomme tidligere i mit liv. Længe var jeg i kontakt med lægerne på sygehusene. De mente ikke, at jeg fejlede noget i min krop. De kunne ikke få øje på noget, der var galt. De tilbød mig til sidst blot nogle lykkepiller.

Men jeg kunne ikke acceptere det. Jeg kunne mærke, at noget var galt i min krop. Jeg var ikke rask, På det tidspunkt faldt jeg om med ildebefindende, kunne næsten ikke løfte hverken arme og ben, led af kronisk forstoppelse, havde tågehjerne og følelsen af at have en toxisk krop. 

Jeg søgte så selv efter svar., og læste mig frem til hvad det kunne være. Jeg tog til undersøgelse på en privatklinik, og rigtigt nok, jeg havde lavt stofskifte, samt mistanke om body stress disorder.

Siden da har jeg altid troet på vigtigheden af, at man mærker efter i sin krop. Jeg har lært at man ikke skal give op med det samme, og at man skal insistere på en sund tilværelse gennem en helhedsorienteret livsstilsændring.

Jeg har nu lært hvad der var årsagen til mine symptomer, hvordan jeg skal støtte min krop, samt helbrede mig selv  og har dermed fået en bedre liv.

.