Tilde tabte sig masse kilo, fik skabt et ny livsstil og fik mindsket mange af hendes symptomer markant på sin ADHD.

tildyogabro

Mit forløb hos Savannah Rueløkke - Skrevet af TIlde Lau

Jeg har fået diagnosen ADHD. Men efter blot 2 mdr. tid på forløb hos Savannah, hvor vi tog laboratorietest, ændrede kosten, trænede og løbende havde gode snakke  har jeg ingen tegn på ADHD haft.

Min mor sagde hurtigt, at hun slet ikke kunne kende mig, at hun havde pludselig fået en datter, der var gladere, mere rolig, tålmodig og nu havde en mere ukompliceret holdning til tingene.  Vi har slet heller ikke de samme konflikter mere. Det føles dejligt og befriende.

Da vi ledte efter personlig træner, faldt vi for Savannah da hun ikke var bleg for at fortælle hendes egen historie, samt at hendes måde, at være ikke dømmende på.  I stedet giver hun plads til det uperfekte og hun er heller ikke  bleg for at indrømme hendes egen uperfekthed.

Jeg er 18 år, og undervejs i forløbet har det hele tiden været plads til jeg kunne være ung, gå lidt i byen og hygge med vennerne. Jeg har  både tabt en masse kilo , er kommet i markant bedre form, og synes ligefrem  træning er ganske hyggeligt nu.

Vi har både trænet ind og ude, dyrket yoga, grint sammen, gået ture og derudover har jeg fået lagt et træningsprogram, som styrker mig i min rideundervisning.

Jeg giver Savannah mine varmeste anbefalinger.

Kunne du tænke dig at kickstarte din nye livsstil, så tag et kig på mine programmer og pakker.

Del indholdet og spred det gode budskab!

Skriv et svar

DISCLAIMER

DETTE PRODUKT ERSTATTER IKKE LÆGEBESØG, MEDICIN ELLER SYGDOMSBEHANDLING OG FOREGÅR 100% PÅ EGET ANSVAR. JEG (HEIDI CHRISTINE) TAGER HVERKEN MEDICINSK, LÆGELIGT ELLER JURIDISK ANSVAR FOR KOMPLIKATIONER OPSTÅET SOM FØLGE AF ELLER INDIREKTE FØLGE AF BRUGEN AF DISSE RÅD, KOSTTILSKUD OG URTER SAMT TRÆNINGSFORMER. JEG OPFORDRER DERFOR ALTID TIL, AT DU SØGER EGEN LÆGE INDEN AT DU PÅBEGYNDER STØRRE ÆNDRINGER I FORBINDELSE MED DIN KOST, MEDICIN, KOSTTILSKUD ELLER TRÆNING. HUSK AT DIN SUNDHED OG DIN KROP ER DIT ANSVAR OG DIN REJSE.

Læs om mine klienters succeshistorier