Væk med 45 kilo, ,psoriasis, depression, stress, medicin og ubalance.

Væk med psoriasis, medicin og 45 kilo.

Læs Claus’s historie her, hvor han fortæller om sin livsstilsændring, der ændrede hans liv og vægt markant.

”En dag, hvor man ikke har danset mindst en gang, er en spildt dag” – Citat Friedrich Nietzsche!

Der er nu gået et år siden jeg besluttede mig for at lave en livsstilsændring, da jeg efter lang tids kamp endelig havde indset jeg havde en depression, stress, stor ubalance i mit liv, og jeg bestemt ikke havde lyst til at danse!
Jeg var helt fra start udmærket godt klar over, dette var en opgave der krævede udefrakommende hjælp og ekspertise. Jeg havde i min vildeste fantasi ikke kunnet have forudse, eller turde håbe på, at det resultat jeg nu står med efter 12 måneder, med Heidi Christine tilknyttet som min personlige træner, kostvejleder samt holistisk behandler ville være så positivt og omfattende.

Heidi har fra start mødt mig på mit niveau, hun har villet vide hvem jeg er, og for hende er jeg ikke “bare” en klient. Jeg har fra start haft følelsen af, at det var/er hendes mission, at jeg skal sejre. Alle træningsprogrammer og kostplaner er lavet ud fra ”lige nu situationen” og hele tiden justeret for at passe til mine behov, både fysisk såvel som psykisk.
Jeg fik fra start lavet en Organix test, som dannede et solidt fundament der analysererede min krop i dybden og var med til at give mig og Heidi opskriften på, hvad min krop havde brug for. Heidi kunne via hendes uddannelse, bruge testen til at optimere min krop på den bedste måde ud fra mine kropssymptomer (ex. Træthed, inflammation, allergi, migræne, oppustethed osv.).

Hendes kostplaner er vildt spændende og meget varierende. Hendes træninger har uendelige muligheder og er enormt sjove, og jeg har følt mig glad og sej efter hver eneste træning. Heidi har motiveret og udfordret mig dagligt og da Covid-19 for alvor ramte Danmark og det ikke længere var muligt at træne indendørs, var Heidi utrolig dygtig til at omstille træningen, uden de stationære maskiner fra fitnesscenteret. Det blev til mange forskellige udendørs programmer med bl.a. Gymnastik, Crossfit, yoga, TRX, intervaltræning, cirkeltræning, kettlebells samt håndvægte. Selvom jeg havde min skepsis for om det kunne give det samme, så forsatte mine positive resultater samt kurve også under hele nedlukningen.

Tal lyver ikke: Vægt 10.09.2019 = 141.10 kg / Vægt 10.09.2020 = 96 kg -Jeg har dermed tabt 45 kg på 12 måneder!

Jeg er i dag en person i MEGET bedre balance med mig selv, i fysisk MEGET bedre form, mentalt MEGET stærkere, har INGEN stresssymptomer og er generelt blevet et MEGET mere positivt menneske.
Min egen læge har grundet mine resultater, nu også ordineret at jeg ikke længere skal tage hverken blodfortyndende eller kolesterolnedsættende medicin (har jeg skulle tage siden jeg var 30 år, grundet en blodprop i hjertet), hvilket jeg ikke ville have troet var muligt for et år siden. Sidst men ikke mindst så er min psoriasis nu næsten er helt forsvundet (jeg siger næsten, da den vil komme retur, hvis jeg ryger tilbage til de gamle kostvaner).

Heidis glade væsen, fantastisk humør, dejlige personlighed, kæmpe kompetence samt drive, har gjort at jeg under hele forløbet har haft lyst til at yde det maksimale på alle områder, følt mig tryg, glædet mig til samtlige træninger og samtidig grinet hele vejen .

Jeg kan på det varmeste anbefale Heidi, uanset hvilket udgangspunkt du måtte have er jeg sikker på hun vil kunne hjælpe med at udforme en personlig plan og give dig de redskaber du skal bruge, for at du får gode og sunde resultater 💪  – Heidi lever op til sit slogan: Change 4 Life.

Tak Heidi, med din store hjælp har jeg fundet lysten til at danse igen 🙏  
Claus Melgaard

Vi sørger altid for at have det sjovt når vi træner 😉

Fra Heidi

Jeg er så ubeskrivelig stolt af dig Claus, og taknemlig for at have lært dig at kende. Når man har trænet sammen et helt år, kan man jo ikke undgå at knytte et bånd 🙂 Du lever virkelig op til ordsproget:

Alt kan lade sig gøre for den, der bære viljen i hjertet !!!

Kunne du tænke dig at kickstarte din nye livsstil, så tag et kig på mine programmer og pakker.

Del indholdet og spred det gode budskab!

DISCLAIMER

DETTE PRODUKT ERSTATTER IKKE LÆGEBESØG, MEDICIN ELLER SYGDOMSBEHANDLING OG FOREGÅR 100% PÅ EGET ANSVAR. JEG (HEIDI CHRISTINE) TAGER HVERKEN MEDICINSK, LÆGELIGT ELLER JURIDISK ANSVAR FOR KOMPLIKATIONER OPSTÅET SOM FØLGE AF ELLER INDIREKTE FØLGE AF BRUGEN AF DISSE RÅD, KOSTTILSKUD OG URTER SAMT TRÆNINGSFORMER. JEG OPFORDRER DERFOR ALTID TIL, AT DU SØGER EGEN LÆGE INDEN AT DU PÅBEGYNDER STØRRE ÆNDRINGER I FORBINDELSE MED DIN KOST, MEDICIN, KOSTTILSKUD ELLER TRÆNING. HUSK AT DIN SUNDHED OG DIN KROP ER DIT ANSVAR OG DIN REJSE.

Læs om mine klienters succeshistorier