Ønsker du et forløb, som hjælper dig med at skabe balance i dit liv ? Så er dette måske noget for dig.

Personlig yoga undervisning
&
Vejledning med holistik tilgang

Yoga events & rejser

Ønsker du at afholde et yogaevent enten som firma eller privat kunde,
så lad os  få en snak om hvad der passer præcis til dig.

Jeg kan også bookes ind til at være jeres egen private yoga-instruktør på en rejse. Her kan vi kombinere indholdet af rejsen med lige hvad I ønsker.

Det kunne f.eks. være træning, sund kost, yoga, meditation, mindfulness eller andet.

Jeg underviser i Hatha Yoga og Yin yoga.

Hatha Yoga betyder den del af yoga som er fysisk og kan virke styrkende for dit ‘jeg’, dit selvværd og din selvfølelse. Vi kan lave det både som flow,  styrkende eller bare stille og rolig  yoga. Hatha yoga handler om at finde styrken i dig selv, i din krop og i dit sind. 

Yin yoga handler om at spænde af, give efter og strække bindevævet, for derved at oparbejde en mere fleksibel krop med mere plads.

Jeg vil altid guide en dejlig meditation, som afslutning på timen/eventet.

.

.

Personligt yoga forløb

Savner du noget motivation og vejledning til de forskellige yogastillinger (asanas). Så er du det rette sted. Jeg tilbyder et personligt yoga-forløb, som vi kan skræddersy efter dine behov.

Det kan være du vil bruge det som hjælp til et vægttab, en stærkere krop, skabe mere balance i dit liv, blive bedre til at mærke dig selv eller bare stresse helt af. 

Du vil få dine yogaprogrammer på en video så du altid kan gå til og fra dit program, lige meget hvor i verden du befinder dig.

I alt mit arbejde tager jeg en holistisk tilgang; Jeg ser altid mennesket i sin helhed. Jeg ser hele dig.

Træner du personligt med mig, foregår træningen for det meste i Silkeborg. Vi kan mødes hos dig, i Silkeborgs dejlige natur eller vi kan leje et lokale. 

Holistisk behandling

Mennesket er en kompleks størrelse; Det er en helhed, og det skal ses i sin helhed. Kosten, motionsvanerne, arbejdslivet, sindet og måske endda barndommen. Det hele hænger sammen, og kan have betydning for vores fysiske og psykiske helbred. Jeg arbejder holistisk, går ind for at arbejde med mennesket i sin helhed. Jeg guider dig i hvordan du kan hjælpe dig selv, til at få en krop i balance og et liv i harmoni,

Do it 4 you 

.